Friday, May 18, 2018

Multiactiv Biological party

Utorak, 15. maj, bio je rezervisan za promociju nove Multiactiv linije za negu lica pod nazivom Biological. Događaj je održan u prostoru Marsh Open Space, a sve je bilo predivno organizovano i isplanirano do najsitnijih detalja. Ispred objekta su nas dočekale nasmejane i ljubazne hostese koje su nas uputile ka mestu održavanja, a po ulasku u prostor su nas pozdravile predstavnice Multiactiv kompanije. Gudački kvartet je svirao laganu muziku i sve je odavalo utisak opuštenosti i pozitivne energije. Prostor je bio predivno dekorisan, ispunjen šarenim cvetnim aranžmanima i osvežavajućim mirisima.
Društvo na događaju mi je pravila Aleksandra sa Alex Sparrow's bloga. 
Najzanimljiviji detalj nam je svima bila ova cvetna ljuljaška. :)
Događaj je bio organizovan u saradnji sa časopisom Sensa, pa je uvodni deo razgovora bio o unutrašnjem skladu i prirodnoj lepoti, a zatim je predstavljena i nova Biological kolekcija proizvoda. Ova kolekcija se sastoji iz dve dnevne kreme, noćne kreme i micelarne vode. Dnevne kreme su za suvu i osetljivu kožu, odnosno normalnu i mešovitu, a noćna krema je namenjena svim tipovima kože. Micelarna voda je, takođe, za sve tipove kože i sadrži u sebi ružinu vodicu. Svi proizvodi iz Biological linije sastoje se od 97% sastojaka prirodnog porekla
Želela bih još jednom da se zahvalim Multiactiv timu na pozivu i na predivno organizovanom događaju. Zaista sam uživala u večeri i verujem da ću uživati i u korišćenju Biological proizvoda. 

*fotografije: Multiactiv

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...