Wednesday, November 23, 2016

Weekend break


Sve brži stil života nam ostavlja malo vremena za sebe, stalno negde žurimo, postajemo nervozni i razdražljivi. Telo, a i um, nam prosto vape za malo odmora i bega od stvarnosti. Zamislite da ste makar par dana izolovani od svega... bez interneta, mobilnog telefona i televizije. 


Upravo takvo iskustvo sam sebi priuštila prošlog vikenda na Zlatiboru i zaista se vratila odmorna i rasterećena. Zlatibor kao turističko mesto je zaista postalo jako burno i moderno, ali još uvek se mogu naći mirniji, izolovani delovi, kao što su etno-sela čiji položaj je takav da je signal veoma slab, tako da mobilni skoro da i neće biti u funkciji, a internet je nemoguće imati. Kad se tome doda i to da nema TV-a, samo se čuje zvuk žuborenja vode i vatre u kaminu, jasno vam je da je ovo bio odmor u pravom smislu te reči.


Poslednje sate boravka sam iskoristila i za fotkanje jedne odevne kombinacije, a par stvari je sa sajta Zaful, koji me je iskreno oduševio. Počeću od ovog prelepog šala, koga ne skidam otkako mi je stigao. Čim sam ga oprala i osušila morala sam da ga ponesem i od tada ga stalno nosim kao neki manji pončo ili kardigan. Dobijam mnogo komplimenata za njegov izgled i jako sam zadovoljna što ga imam. 


Košulja je takođe sa istog sajta, a jedino u čemu sam kod nje omašila je veličina. Ja sam uzela L, mada sam komotno mogla i M. Kada se upaše u pantalone i ne vidi se da je malo veća, tako da mi to ne predstavlja nikakav problem. Rukavi mogu da se podviju i nose kao 3/4, što ja mnogo volim kod košulja jer tako mogu da ih nosim i u toplijim i hladnijim danima. Poslednja stvar sa istog sajta je sat sa srebrnom narukvicom i cirkonima za koji sam se brinula da li će izgledati previše napadno, ali to uopšte nije slučaj. Jedina stvar koju sam morala da promenim je veličina narukvice, skratila sam je za par centimetara i od tada ga nosim svaki dan. Ujedno, ovo je jedini predmet koju su ocarinili i za koji sam platila vrednost procenjenog pdv-a i otvaranja paketa. 


Jakna/Outerwear - Bershka
Farmerke/Jeans - Stradivarius
Čizme/Boots - No name brand

Da li ste vi putovali negde u skorije vreme? Imate li neku preporuku?
Dopada li vam se outfit? :) 

*proizvode sam dobila na iskrenu recenziju

8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...