Thursday, February 19, 2015

NOTD: Let's Wear Some Studs

Nastavljam u maniru predstavljanja jednostavnih manikira, pa vam danas prikazujem jedan čak lakši i od prethodnog. Biće vam potreban samo jedan lak u boji, nitne i nadlak. :)

Ja sam koristila:
- Eveline 8u1 kao bazni lak;
- Alessandro Marvelicious Dream;
- Eveline X-treme gel effect top coat;
- nitne. Prvo su svi nokti zaštićeni Eveline bazom, a zatim nalakirani sa dva sloja ovog Alessandro laka. Lak ima crnu podlogu i šimer u boji starog zlata, koja veoma lepo izgleda na dnevnoj svetlosti. Ređe je formule, pa sam imala malo problema prilikom nanošenja, jer sam u poslednje vreme navikla na gušće lakove. Međutim, ušla sam u štos posle par noktiju i na kraju je sve ispalo dobro. Kako bih malo začinila manikir, dodala sam zlatne nitne koje su se fino uklopile sa bojom laka. Na srednji prst sam stavila veću nitnu u obliku romba, a na kažiprst i domali dve manje nitne u obliku pravougaonika. Sve sam premazala nadlakom i manikir je bio gotov. :) 


Inače, ovaj Alessandro lak sam nabavila od jedne devojke preko sajta mojekrpice.rs, koja mi je prodala tri praktično nova laka za 150 din. :) Ukoliko vas zanima moje iskustvo sa kupovinom na istom, mogu da napravim neki post sa mojim utiscima i savetima. 

Da li biste nosili ovakav manikir? Volite li nitne (na noktima ili možda na garderobi)? :)  

10 comments:

 1. Mislim da imam taj lak za nokte, nisam sigurna, ali imam sličan sigurno :)imaš jako lijepe nokte ^.^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zanimljiv je zaista. :) Hvala na komplimentima. :)

   Delete
 2. I love shade of this nail polish, it is presenting beautifully on your nails. I like also these golden studs, they are giving fabulous look :)

  ReplyDelete
 3. Ženo, ŽENOOO! Od oblika i dužine noktiju, odabrane boje laka, zakovica odnosno nitni, sve je savršeno. To je to, to je metal wooohooo \m/ <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma zakovice su tvoj fazon. :D Postaću metalka pod tvojim uticajem, woop woop. :D

   Delete
 4. looks amazing!!

  Hope you can follow me back :)
  www.milimanicure.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
 5. Ja isto preferiram guste lakove ali ova boja je stvarno super!! ;)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...